Royal Red
Château Belair-Monange
Frankrijk - Merlot, Cabernet franc 2020 75CL 14,5%
Bélair-Monange is geklasseerd als Premier Grand Cru Classé B. Het één-na-hoogste niveau van Saint-Émilion. Het kwalitatief uitstekende oogstjaar 2020 bestaat voor 96% uit merlot, aangevuld met 4% cabernet franc. Ontdek vanille, bramen en kersen. Complex met verfijnde tannines.
Sinds 2008 is Château Bélair-Monange volledig in handen van J.P. Moueix. De kwaliteit van de wijn is direct omhooggeschoten. Dit komt mede door de overname van Château Magdelaine, dat tevens in handen van Moueix was. Bélair-Monange is geklasseerd als Premier Grand Cru Classé B. Het één-na-hoogste niveau van Saint-Émilion. Het kwalitatief uitstekende oogstjaar 2020 bestaat voor 96% uit merlot, aangevuld met 4% cabernet franc. Hij rijpt 16 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten, waarvan jaarlijks 50% wordt vernieuwd. De wijn is krachtig en intens met veel diepgang. Je proeft bramen en kersen met verfijnde tannines. Heerlijk bij wild, gegrild rood vlees of oude kaas.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Frankrijk 2020 75CL
Alles over Château Belair-Monange
Bélair-Monange is geklasseerd als Premier Grand Cru Classé B. Het één-na-hoogste niveau van Saint-Émilion. Het kwalitatief uitstekende oogstjaar 2020 bestaat voor 96% uit merlot, aangevuld met 4% cabernet franc. Ontdek vanille, bramen en kersen. Complex met verfijnde tannines.
Sinds 2008 is Château Bélair-Monange volledig in handen van J.P. Moueix. De kwaliteit van de wijn is direct omhooggeschoten. Dit komt mede door de overname van Château Magdelaine, dat tevens in handen van Moueix was. Bélair-Monange is geklasseerd als Premier Grand Cru Classé B. Het één-na-hoogste niveau van Saint-Émilion. Het kwalitatief uitstekende oogstjaar 2020 bestaat voor 96% uit merlot, aangevuld met 4% cabernet franc. Hij rijpt 16 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten, waarvan jaarlijks 50% wordt vernieuwd. De wijn is krachtig en intens met veel diepgang. Je proeft bramen en kersen met verfijnde tannines. Heerlijk bij wild, gegrild rood vlees of oude kaas.