Skip to main content
Château Hosanna
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château Hosanna

Frankrijk - Merlot, Cabernet franc 2019 75CL 15%

Omsloten door de beroemdste producenten van Pomerol: Château Pétrus, Château Lafleur, Château Lafleur-Pétrus en Vieux Château Certan. Het zouden je buren maar zijn!

Nu ook in kist verkrijgbaar, bekijk hier de Château Hosanna in kist!

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Hosanna

Frankrijk 2019 75CL

Alles over Château Hosanna

Omsloten door de beroemdste producenten van Pomerol: Château Pétrus, Château Lafleur, Château Lafleur-Pétrus en Vieux Château Certan. Het zouden je buren maar zijn!

Nu ook in kist verkrijgbaar, bekijk hier de Château Hosanna in kist!

Château Hosanna uit Pomerol wordt omsloten door de beste en beroemdste producenten van de appellatie: Château Pétrus, Château Lafleur, Château Lafleur-Pétrus en Vieux Château Certan. Het zouden je buren maar zijn! Het piepkleine domein beschikt over 40 jaar oude stokken. De wijn rijpt 16 tot 18 maanden op Franse eikenhouten vaten, waarvan 50% nieuw. Dankzij de perfecte ligging op het beroemde plateau van Pomerol beschikt de wijn over verfijning, complexiteiten elegantie.

Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Omsloten door de beroemdste producenten van Pomerol: Château Pétrus, Château Lafleur, Château Lafleur-Pétrus en Vieux Château Certan. Het zouden je buren maar zijn!
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Soort merlot, cabernet franc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
ETS JEAN-PIERRE MOUEIX 54 QUAI DU PRIOURAT, LIBOURNE, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.moueix.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux, Pomerol
Frankrijk, Bordeaux, Pomerol
Château Hosanna Frankrijk, Bordeaux, Pomerol
Château Hosanna is gelegen op het beroemde plateau van Pomerol. Het domein is sinds 1999 in handen van J.P. Moueix, tevens eigenaar van de beroemde buurman Château Pétrus. Maar voor de andere buren hoeft Hosanna zich ook niet te schamen: Château Lafleur, Château Lafleur-Pétrus en Vieux Château Certan. Château Hosanna is een piepklein domein met slechts 4,5 hectare wijngaard aangeplant met 70% merlot en 30% cabernet franc. Klein maar fijn. Want de druiven van Hosanna werden vroeger gebruikt voor de productie van Château Certan Giraud, Château Certan Marzelle en Château Giraud. De familie Giraud verkocht hun beste percelen aan Moueix die de naam veranderde en sindsdien is Hosanna een chateau om serieus rekening mee te houden.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.