Skip to main content
Château la Tour Carnet
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Château la Tour Carnet

Frankrijk - Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot 2018 75CL 14%

Deze Quatrième Grand Cru Classé wordt geproduceerd door het oudste chateau van de Haut-Médoc. De geschiedenis van dit wijndomein gaat terug tot de 12e eeuw! Een stevige wijn die uitstekend past bij rood vlees, lam of wild.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château la Tour Carnet

Frankrijk 2018 75CL

Alles over Château la Tour Carnet

Deze Quatrième Grand Cru Classé wordt geproduceerd door het oudste chateau van de Haut-Médoc. De geschiedenis van dit wijndomein gaat terug tot de 12e eeuw! Een stevige wijn die uitstekend past bij rood vlees, lam of wild.

Deze Quatrième Grand Cru Classé wordt geproduceerd door het oudste chateau van de Haut-Médoc. De geschiedenis van Château La Tour Carnet gaat zo ver terug als tot de twaalfde eeuw. Als de muren hier eens konden praten! De wijn is vol en stevig met zwarte bessen en zoete kruiden zoals kaneel. De tannines zijn opgewassen tegen stevige smaken. Ideaal dus om te schenken bij een lamsschouder met knoflook, tijm, rozemarijn en honing. Of wat dacht je van een hertenbiefstuk of gegrilde rib-eye.

Lekker bij lamsvlees en wild
Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Beschrijving Deze Quatrième Grand Cru Classé wordt geproduceerd door het oudste chateau van de Haut-Médoc.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Chateau La Tour Carnet Route de Beychevelle, SAINT LAURENT DE MEDOC, France Website: . Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Lekker bij lamsvlees en wild

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Château La Tour Carnet Frankrijk, Bordeaux
Château La Tour Carnet is het oudste wijnchâteau in de Médoc. In 1400 behoorde het eerst toe aan de Foix familie, daarna in 1487 werd Carnet de nieuwe eigenaar. De druiven van deze Grand Cru Classé worden met de hand geselecteerd. De huidige eigenaar Bernard Magrez is momenteel bezig om het Château te herstellen zoals in de gloriedagen in de 18e eeuw.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.