Skip to main content
Château Léoube Rouge
Frankrijk Biologisch

Classic Red

Jouw Premium prijs

Château Léoube Rouge

Frankrijk - Syrah, Grenache, Cinsault 2020 75CL 14%

De wijngaarden van Château Léoube kijken uit over de Middellandse Zee en profiteren van een verkoelende zeewind. Dat levert frisheid op in de wijn en zachte tannines.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Léoube Rouge

Frankrijk 2020 75CL

Alles over Château Léoube Rouge

De wijngaarden van Château Léoube kijken uit over de Middellandse Zee en profiteren van een verkoelende zeewind. Dat levert frisheid op in de wijn en zachte tannines.

Zuid-Franse rode wijnen kunnen zwaar en heftig zijn. Maar de wijngaarden van Château Léoube kijken uit over de Middellandse Zee en profiteren van een verkoelende zeewind. Dat levert frisheid op in de wijn. Je proeft het terug in deze blend van 80% syrah, aangevuld met gelijke delen grenache en cinsault. Je proeft koele bramen met specerijen, zoals kaneel en vers gemalen zwarte peper. Heerlijk bij stoofschotels, zomerse barbecue of een Marokkaanse couscous salade met lamsvlees of kip.

Druivensoort
Druivensoort
Syrah
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Grenache
Grenache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.
Cinsault
Frisse, pittige rode wijnen die even bloemig als fruitig zijn worden gemaakt met deze druif. Probeer eens in combinatie met een mild gekruid vegetarisch Indiaas gerecht.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De wijngaarden van Château Léoube kijken uit over de Middellandse Zee en profiteren van een verkoelende zeewind. Dat levert frisheid op in de wijn.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort syrah, grenache, cinsault
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Léoube 2387 Route de Léoube, Bormes-Les-Mimosas, France Website: www.chateauleoube.com Email: info@chateauleoube.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Provence
Frankrijk, Provence
Château Léoube Frankrijk, Provence
Château Léoube is een wijnbedrijf uit de Zuid-Franse Provence. De wijngaarden van het domein grenzen letterlijk aan de Middellandse Zee. Château Léoube bevindt zich in een beschermd gebied ten westen van Cap Bénat. 45 kilometer oostwaarts bevindt zich de beroemde badplaats Saint-Tropez. Château Léoube is in 1997 gekocht door de Britse familie Bamfort. Zij waren de oprichters van een van de meest duurzame boerderijen van Groot Brittannië: Daylesford Organic. Deze filosofie zetten ze door in de biologische wijnbouw. Het maken van de wijnen wordt gedaan door Romain Ott, van de beroemde familie Ott van buurdomein Domaines Ott. Hij is een specialist op het gebied van rosé. Château Léoube maakt naast de verschillende rosé wijnen, ook rode en witte wijn.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.