Skip to main content
Château Pindefleurs

Royal red

2e halve prijs

Château Pindefleurs

Oorsprong - Frankrijk 2019 75CL

Grand Cru uit Saint-Émilion gemaakt van 90% merlot met 10% cabernet franc.
De wijn rijpt 12 maanden op Franse eikenhouten vaten. Elegant met veel lengte.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Château Pindefleurs

De bodem van Château Pindefleurs is een mengsel van klei, kalksteen en kiezels. Uitstekend geschikt voor de aanplant van merlot. Deze Grand Cru uit Saint- Émilion is dan ook een blend van 90% merlot met 10% cabernet franc. De druivenstokken hebben een leeftijd van 40 jaar. De wijn rijpt 12 maanden op Franse eikenhouten vaten. Het leuke van Château Pindefleurs is dat je in zijn jeugd kan genieten van het fruitige karakter. Als hij wat meer gerijpt is ontdek je zijn ware karakter. Elegant met veel lengte.

Lekker bij gebraden rood vlees
Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Grand Cru uit Saint-Émilion gemaakt van 90% merlot met 10% cabernet franc. De wijn rijpt 12 maanden op Franse eikenhouten vaten. Elegant met veel lengte.
Inhoud 75 Centiliter
Soort merlot, cabernet franc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Dominique Lauret-Mestreguilhem 1, Pin de Fleur, SAINT-EMILION, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.moueix.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar 2015
p_94 punten

Wine Advocate

p_91 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Château Pindefleurs Bordeaux

Château Pindefleurs is een Grand Cru uit Saint-Émilion met een rijke geschiedenis. Het domein was eerder in handen van Antoine de Sèze, burgemeester van Saint-Émilion en later zijn afstammeling Romain de Sèze. Aan het begin van de twintigste eeuw was Château Pindefleurs in handen van Adolphe Charoulet, tevens burgemeester van Saint-Émilion. Tot voor kort behoorde het domein toe aan Dior. Inmiddels wordt het chateau gerund door de familie Lauret. Zij hebben als filosofie om de geschiedenis van het 18 hectare tellende domein te combineren met moderne technieken. Dat resulteert in elegante wijnen met fruitigheid en bewaarpotentieel. De tweede wijn van het chateau heet Les Enfants de la Plaine.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen