Skip to main content
Château Poujeaux

Royal red 5.0

Château Poujeaux

Oorsprong - Frankrijk 2017 75CL 13,5%

Château Poujeaux uit de gemeente Moulis heeft een buitengewoon hoog percentage merlot in de blend. Dit geeft sappigheid en structuur, waardoor je telkens wordt uitgenodigd om een nieuwe slok te nemen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Château Poujeaux

Een mooie rode wijn met een geur waarin je rijp fruit en biscuit ontdekt, in combinatie met bloemige tonen. Een sterke en heerlijke geconcentreerde smaak met onderliggende peperige tannines.

Lekker bij wild en gebraden rood vlees
5.0
Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Merlot

Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.

Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Een mooie rode wijn met een geur waarin je rijp fruit en biscuit ontdekt in combinatie met bloemige tonen. Veel concentratie met peperige tannines. 
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Poujeaux SCEA CHATEAU POUJEAUX, MOULIS EN MEDOC, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: .
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

6 keer bekroond
Oogstjaar 2013
88 punten

Falstaff Wine Guide

Oogstjaar 2014
87 punten

Wine Enthusiast

Oogstjaar 2015
16 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 2017
92 punten

James Suckling

91 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2018
93 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Château Poujeaux Bordeaux

De beroemdste gemeente-appellaties uit de Médoc zijn Saint-Estèphe, Pauillac, Saint-Julien en Margaux. Maar daarnaast zijn er ook nog twee gemeente- appellaties die wat minder beroemd zijn. Dit komt omdat ze niet grenzen aan de Gironde, maar in het midden van het schiereiland liggen: Listrac en Moulis. Samen met Château Chasse-Spleen behoort Château Poujeaux tot de beste wijnhuizen uit de appellatie Moulis-en-Médoc. Toen er nog onderscheid werd gemaakt in de verschillende Crus Bourgeois was Château Poujeaux benoemd tot Cru Bourgeois Exceptionnel. Naast de Grand Vin wordt er een tweede wijn gemaakt: La Salle de Poujeaux.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen