Skip to main content
Clusius Tulip Vodka

Wodka

Clusius Tulip Vodka

70CL 40%

Clusius Tulip Vodka is een exclusieve wodka van tulpenbollen, graan en water uit de waterleidingduinen. De smaak is zacht met florale aroma’s en een milde, nootachtige ondertoon.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Clusius Tulip Vodka

Geschikt om nieuwe cocktails mee te verzinnen, of om je klassiekers opnieuw mee te ontdekken. Ook heerlijk om puur te drinken en de echte smaak van tulpen te ontdekken.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Clusius Craft Distillers Lageweg 35M 2222AG Katwijk Website: www.dutchtulipvodka.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Katwijk aan Zee
Clusius Craft Distillers Katwijk aan Zee

Clusius Craft Distillers is een Nederlandse ambachtelijke distilleerderij die vernoemd is naar Carolus Clusius, de wereldberoemde Vlaams-Nederlandse botanist (1526 - 1609). Het was Clusius die de tulp in Nederland introduceerde. Clusius Craft Distillers heeft een uniek distilleerproces ontwikkeld om alcohol van wereldklasse te produceren uit Nederlandse tulpenbollen. De distilleerderij is gevestigd in de Nederlandse Duin- en Bollenstreek, waar zij met passie en de nieuwste technieken Nederlandse Tulpenwodka produceren.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen