Skip to main content
De Kuyper Mojito

Alcoholvrij - ready to drink

Per fles Jouw Premium prijs

De Kuyper Mojito

Nederland - Alcoholvrij - ready to drink 20CL 0%

De Kuyper Zero Mojito is de non-alcoholische variant van één van de meest gedronken cocktails ter wereld. Deze 0% cocktail heeft de frisheid van limoen en verse munt met een lichte bubbel.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over De Kuyper Mojito

De Kuyper Zero Mojito is de non-alcoholische variant van één van de meest gedronken cocktails ter wereld. Deze 0% cocktail heeft de frisheid van limoen en verse munt met een lichte bubbel.

De master distillers wisten het karakteristieke eigenschap van witte rum te evenaren met als resultaat: een heerlijke, 0% alcohol Mojito met een prettige, lichte tinteling in de mond. Geniet van deze echte cocktail-ervaring, waan jij je al in Cuba?

Smaak fris, mint en limoen
Beschrijving De Kuyper Zero Mojito is de non-alcoholische variant van één van de meest gedronken cocktails ter wereld. Deze 0% cocktail heeft de frisheid van limoen en verse munt met een lichte bubbel. De master distillers wisten het karakteristieke eigenschap van witte rum te evenaren met als resultaat: een heerlijke, 0% alcohol Mojito met een prettige, lichte tinteling in de mond. Geniet van deze echte cocktail-ervaring, waan jij je al in Cuba?
Inhoud 20 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, invertsuiker, limoensap uit concentraat, natuurlijk aroma, zuurteregelaar (E330).
Contactgegevens Leverancier
De Kuyper Distillers Buitenhavenweg 98 3113 BE Schiedam - The Netherlands
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 135 Kilojoule (32 Kilocalorie)
Zout 0 Gram
Vetten 0 Gram
Suikers 7.9 Gram
Vetzuren, totaal verzadigd 0 Gram
Koolhydraten 8.1 Gram
Eiwitten 0 Gram
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak fris, mint en limoen

Ons verhaal

Nederland, Schiedam
Nederland, Schiedam
Koninklijke De Kuyper Nederland, Schiedam
In haar eigen distilleerderij in Schiedam creëert De Kuyper de lekkerste cocktail likeuren met natuurlijke botanicals en handgemaakte distillaten en extracten. Voor het 5e jaar op rij ontvingen zij in 2023 de internationale award 'Likeurproducent van het Jaar'. Bij De Kuyper geloven ze dat er een cocktail is voor elk moment. Met de hoge kwaliteit cocktail likeuren leveren ze de beste smaak zodat iedereen kan genieten van lekkere cocktails. Let's have a cocktail!

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.