Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

De Saint-Gall Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut

champagne

De Saint-Gall Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut

Oorsprong - Frankrijk 75CL 12,5%

De Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut van de coöperatie De Saint-Gall uit de champagnestreek wordt gemaakt van 100% chardonnay. De druiven zijn afkomstig uit enkele van de beste wijngaarden van de streek

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over De Saint-Gall Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut

De term Extra Brut betekent dat er geen suikers worden toegevoegd aan de uiteindelijke wijn. De wijnmaker geeft zich dus bloot. Het resultaat is echter verbluffend met witte bloemen, citroen, amandelen en een hint van tropisch fruit. Schenk hem als aperitief of bij coquilles, sushi of ceviche.

Lekker bij aperitief , coquilles en ceviche
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De druiven zijn afkomstig uit enkele van de beste wijngaarden van de champagne. ‘Extra Brut’ betekent dat er geen suikers worden toegevoegd aan de uiteindelijke wijn.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
UNION CHAMPAGNE 7 rue Pasteur, AVIZE, France Website: https://www.union-champagne.fr/ Email: pgaillard@union-champagne.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Gouden medaille

Mundus Vini

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
origin-054 Champagne

In 1966 werd de coöperatie der coöperaties opgericht in de champagnestreek: Union Champagne. De druivenboeren die hierbij aangesloten zijn, beschikken over wijngaarden met een uitzonderlijk terroir. Hun grond en zodoende ook de druiven die zij naar de coöperatie brengen zijn geklasseerd als Grand Cru en Premier Cru. De wijngaarden zijn gesitueerd in enkele van de meest geliefde dorpen uit de Champagne. De herkomst varieert van de Côte des Blancs en de Montagne de Reims tot de Vallée de la Marne. Tegenwoordig zijn er inmiddels ruim 2000 druivenboeren aangesloten bij 15 verschillende coöperaties die gezamenlijk de druiven leveren voor de kwaliteitschampagnes van De Saint-Gall.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen