Skip to main content
Disaronno met 2 Tumblers glazen

geschenkverpakking 4.7

Per artikel

Disaronno met 2 Tumblers glazen

70CL 28%

Het is een heerlijke afterdinner likeur die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden.

Nu in geschenkverpakking met 2 tumblers.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Disaronno met 2 Tumblers glazen

Geschiedenis: Een jonge schilder uit de school van Da Vinci werd geïnspireerd door de schoonheid van een jonge weduwe in het dorpje Saronno. Hij schilderde "De fresco of the Madonna" in een kerk in Saronno (waar de beschildering vandaag de dag nog te zien is) Als dank hiervoor creëerde de weduwe een amber liqueur. De familie Reina herontdekte het oude recept in 1525. Van generatie op generatie is het overgedragen (en geheim gehouden) en zo ontwikkelde Disaronno. Sinds 1947 is de verkoop van Disaronno explosief toegenomen door de export naar diverse landen.

4.7
  • Mooi pakket met mooie glazen.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 28%
Contactgegevens Leverancier
Disaronno International BV Danzigerkade 223A, 1013 AP Amsterdam - The Netherlands
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Saronno

Geproduceerd door Illva Saronno S.p.A. I.L.L.V.A.: Industria, Lombarda, Liquori, Vini & Affini, opgericht op 23 juli 1947 en is sindsdien volledig in eigendom van de familie Reina. Sinds de jaren ’90 is Dhr. Augusto Reina CEO van Illva Saronno. Illva Saronno is de moedermaatschappij van een diverse groep die alcoholische dranken (wijn, likeuren en spirits), ijs, gebak en optische lenzen produceert. Naast het bekende merk Disaronno, produceert het bedrijf ook Artic en Mardarinello.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen