Skip to main content
Glencadam Reserva Andalucia
Schotland

Vol & rijk

Per fles Jouw Premium prijs

Glencadam Reserva Andalucia

Schotland - Malt 70CL 46%

Glencadam Reserva Andalucia heeft gedurende 11 jaar in ex-bourbonvaten gerijpt en vervolgens nog eens 3 jaar in ex-Oloroso sherryvaten uit Andalusië, Spanje. De whisky heeft een prachtige koperkleur en rijke smaken fruit en toffee.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Glencadam Reserva Andalucia

Glencadam Reserva Andalucia heeft gedurende 11 jaar in ex-bourbonvaten gerijpt en vervolgens nog eens 3 jaar in ex-Oloroso sherryvaten uit Andalusië, Spanje. De whisky heeft een prachtige koperkleur en rijke smaken fruit en toffee.

De Master Blender heeft prachtige bourbon en sherry vaten geselecteerd uit de dunnage warehouses van Glencadam. Vervolgens zijn de whisky's gehuwd middels een finish op Oloroso sherry butts aflkomstig uit Andalusië. 

Beschrijving De whisky heeft een prachtige koperkleur en de rijke smaken zijn in harmonie gebotteld.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Angus Dundee Distillers PLC 66, Avenue des Champs-Élysées, 75008 Paris, France Website: www.glencadamwhisky.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Brechin
Schotland, Brechin
The Glencadam Distillery Co. Schotland, Brechin

Glencadam werd voor het eerst geopend in 1825, in de oude stad Brechin. Dit was het jaar waarin de eerste door paarden getrokken omnibussen in Londen werden opgericht, 's werelds eerste moderne spoorweg werd geopend, met de eerste openbare trein getrokken door een stoommachine, Cox's Orange Pippin-appels werden voor het eerst verbouwd en Londen de grootste stad ter wereld werd, Peking inhalen. Het was iets meer dan een jaar nadat de accijnswet van 1823 het distilleren legaliseerde.

Glencadam is nu de enige distilleerderij in het graafschap Angus, een gebied in de Schotse Hooglanden. De eerste eigenaar was een "Mr Cooper", die de distilleerderij in 1827 verkocht. De naam "Glencadam" komt uit het gebied dat bekend staat als "The Tenements of Caldhame". Dit waren percelen grond die aan de burghs van Brechin werden gegeven voor voedselproductie. Ze bevonden zich ten noorden en zuidoosten van de Den Burn waar de distilleerderij staat.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.