Skip to main content
Grolsch Proeverij Geschenkverpakking

Geschenkverpakking 5.0

Grolsch Proeverij Geschenkverpakking

135CL 8,3%

Ideaal om cadeau toen, of om lekker zelf van te genieten: de Grolsch Dubbel, Tripel en Blond in de iconische bruine beugelflessen samen met een Proeverijglas nu in één giftpack. Proost!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Grolsch Proeverij Geschenkverpakking

Met dit Grolsch bierpakket maak jij een echte bierliefhebber blij.

Met het Grolsch bierpakket met glas is jouw Grolsch proeverij helemaal compleet. Serveer er een kaasplank, wat bitterballen of toastjes bij en het proeven kan beginnen.

5.0
  • heerlijke biertjes 3 verschillende smaken!
Bevat cereals and their derivatives, rye and their derivatives, wheat and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 135 Centiliter
Alcoholpercentage 8,3%
Ingrediënten Ingrediënten Kruidige Tripel: Water, GERSTEMOUT, TARWEMOUT, ROGGEMOUT, glucosestroop, gist, citroengras, kardemom, koriander en hop. Ingrediënten Weizen Bock: Water, TARWEMOUT, GERSTEMOUT, gist en hop. Ingrediënten Klassieke Blond: Water, GERSTEMOUT, TARWEMOUT, glucosestroop, gist en hop.
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Rye and Their Derivatives, Wheat and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Koninklijke Grolsch Brouwerslaan 1, Enschede Website: www.grolsch.nl Telephone: 0800-7770888 (Gratis)
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen