Skip to main content
Guinness Stout Original

Stout / Porter 4.6

Per fles

Guinness Stout Original

Ierland - Stout / Porter 33CL 5%

Guinness Original, nog steeds gebrouwen naar het oorspronkelijk recept, is een krachtig Iers bier dat wordt gebrouwen uit gebrande mout en heeft een hoog hopgehalte.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Guinness Stout Original

De smaak is vol en krachtig, met accenten van caramel en een duidelijke toets van gebrande mout, om uit te monden in een prettige lichtbittere afdronk die vrij lang blijft hangen.

Smaak Krachtig, vol, moutig en karamel
Lekker bij Rood vlees en stoofschotels
4.6
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke wat bittere smaak, ik gebruik de stoutbier voor het bereiden van maaltijden in de slowcooker maar proef altijd eerst alvorens ik het bij mijn gerechten toevoeg
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik gebruik dit bier voor de bereiding van een recept in m'n slowcooker maar Stoutbier geeft net een speciale bite, 2 flesjes kook ik mee
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekker biertje
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Tikje bitter, heerlijk biertje
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Guiness behoeft geen commentaar Je houdt er van of je vindt het maar niks
Bevat cereals and their derivatives
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, mout, GERST, gebrande GERST, hop
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Guinness & Co St. James Gate, Dublin 8, Ierland Website: www.guinness.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland
Guiness

Guinness, officieel St. James' Gate brewery, is een bierbrouwerij in Dublin, Ierland. De brouwerij werd gesticht in 1759 door Arthur Guinness. Arthur Guinness was een revolutionair waar het ging om personeelsbeleid: hij gaf zijn mensen 10-20% boven de standaard, gaf een weduwepensioen en betaalde vrije dagen (dat bestond niet in die tijd). Daarnaast ook gratis gezondheidszorg, onderwijs enz. In 1930 was 1 op de 10 mannen in Dublin direct of indirect afhankelijk van de brouwerij. In het logo van het bedrijf staat een harp, een nationaal symbool van Ierland. Guinness heeft hiervoor goede afspraken met de Ierse regering moeten maken, aangezien het nationale symbool niet verward mocht worden met de harp van Guinness. De Guinness-harp is daarom gespiegeld ten opzichte van die in het landswapen.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.