Skip to main content
Heineken Blik

Pils 4.7

Per pack

Heineken Blik

4X6X33CL 5%

Heineken Pilsener is een verfrissend volmout kwaliteitspils met een licht fruitige smaak die perfect in balans is met de frisse bitterheid van de hop.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Heineken Blik

Heineken Pilsener is een verfrissend volmout kwaliteitspils met een licht fruitige smaak die perfect in balans is met de frisse bitterheid van de hop.

4.7
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Altijd constante kwaliteit, voor mij de beste dorstlessende drank.
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 792 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, hopextract.
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Heineken consumentenservice Antwoordnummer 19090, 2300 VD Zoeterwoude
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Heineken

Heineken NV is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector en is actief in meer dan 178 landen. Met een totaal biervolume van meer dan 200 miljoen hectoliter behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld. Heineken en Amstel zijn de belangrijkste internationale merken. Heineken voert daarnaast merken als Desperados, Wieckse en Jillz.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.