Skip to main content
Hoeve Nekum Rivaner

Fresh prince 5.0

Hoeve Nekum Rivaner

Oorsprong - Nederland 2021 75CL 12%

Rivaner is een samentrekking van de woorden Riesling en Silvaner. Deze twee druivenrassen zijn lange tijd aangezien als de ouders van de druif müller-thurgau.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Hoeve Nekum Rivaner

Rivaner is een synoniem voor müller-thurgau. Rivaner is een samentrekking van de woorden Riesling en Silvaner. Deze twee druivenrassen zijn lange tijd aangezien als de ouders van de druif müller-thurgau. Recente DNA-analyses hebben aangetoond dat deze kruising gemaakt is van riesling en madeleine royale. Je proeft rijpe abrikozen, peren en amandelen. De Rivaner van Hoeve Nekum uit het Limburgse Jekerdal is de ideale Limburgse huiswijn. Geschikt als aperitief of bij Limburgse asperges met ham en ei.

Lekker bij aperitief en asperges
5.0
  • Buitengewone verrassing, deze wijn uit Limburg. Fris, droog en fruitig. Past geweldig bij visgerechten en schaaldieren.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Rivaner is een samentrekking van de woorden Riesling en Silvaner. Deze twee druivenrassen zijn lange tijd aangezien als de ouders van de druif müller-thurgau.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort rivaner
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Nederland
Contactgegevens Leverancier
Hoeve Nekum Nekummerweg 31, Maastricht, Netherlands Website: www.hoevenekum.nl Email: info@hoevenekum.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2016
8.5

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2019
8

De Grote Hamersma

Oogstjaar 2020
8

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Nederland
Hoeve Nekum

Vlakbij Maastricht, in het schitterende Jekerdal, ligt het monumentale wijngoed Hoeve Nekum. Deze hoeve wordt sinds 1934 bewoond door de familie Bollen. Sinds 1988 staan er wijnstokken op de landerijen van Hoeve Nekum.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen