Skip to main content
Jack Daniel's Tennessee

Vol & rijk 5.0

Per fles

Jack Daniel's Tennessee

Verenigde Staten - Blend 300CL 40%

Elke druppel Jack Daniels komt sinds 1866 uit Lynchburg, een dorpje in Tennessee met 600 inwoners, waarvan de helft bij Jack Daniels werkt. 

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Jack Daniel's Tennessee

Jack Daniels is vanwege het unieke Charcoal mellowing proces geen bourbon, maar een Tennessee Whiskey. Iedere druppel wordt gefilterd door 3 meter houtskool, dat duurt 10 dagen. Dit zorgt voor een kenmerkende smaak. Daarnaast wordt Jack Daniels door de ‘Sour Mash’ distillatie methode geproduceerd, een proces waarbij een speciale vergistingstechniek wordt toegepast.

5.0
Inhoud 300 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
THE NECTAR Molenstraat 19, 3550 Heusden-Zolder
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Gall & Gall
Vanaf 1884 hebben Maria Gall - en later haar beide zonen - een passie ontwikkeld voor dranken. Samen met de beste specialisten heeft zij altijd een hoge kwaliteit in huis weten te halen. Naar deze kwaliteit streven wij vandaag de dag nog steeds.
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.