Skip to main content

Fireman Bitters

Filters voor Bitters

Filters voor Soort

Bitters (1)

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (1)

Filters voor Flesformaat

75 CL (1)

Filters voor Merk

Hooghoudt (3) Sonnema (5) Fireman (1) Overig (27)
Bekijk 1 product

 

Fireman kopen

Hij is niet weg te denken uit het uitgaansleven: de Fireman. Waar een brandweerman de brandjes blust, heeft Fireman het tegenovergestelde effect. Een kruidig en pittig drankje dat je natuurlijk in het assortiment van Gall & Gall vindt. Bestel je Fireman vóór 22:00 uur, dan heb je ‘m morgen in huis!

Fireman aanbieding

Wij snappen dat een mooie deal jouw hartje sneller laat kloppen. Daarom hebben wij een actiepagina waar regelmatig Fireman aanbiedingen op verschijnen. Houd deze goed in de gaten en scoor een hot deal.

Fireman drankje: shots, on the rocks of in de mix

Fireman is een krachtig drankje op basis van wodka. Het bestaat uit onder andere: eucalyptus, menthol en diverse andere kruiden. Deze samenstelling geeft het drankje een frisse, pittige en kruidige smaak. Fireman is op z’n lekkerst als een ijskoud shotje of on the rocks. Daarnaast kun je ‘m ook mixen met bijvoorbeeld een scheutje cola. Ben je benieuwd naar vergelijkbare dranken? Gall & Gall heeft een breed assortiment bitters waar je uit kunt kiezen. Kies jouw favoriet! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.