Skip to main content
KETEL 1 Pitcher Pack

Jonge Jenever

KETEL 1 Pitcher Pack

Oorsprong - Default 100CL 35%

Ketel 1 Jenever + Pitcher Pack is een Nederlandse jenever uit Schiedam. In dit pakket zit de Ketel jenever met een inhoud van 1 liter en een pitcher zodat je je jouw Ketel 1 Hard Lemonade kunt maken. Het recept om deze zomerse mix te maken staat op de doos.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over KETEL 1 Pitcher Pack

Het graan, de eau-de-vie en de kruiden zijn allemaal van top kwaliteit. Hierdoor is dit een zeer zachte en zuivere jenever. Hij heeft een alcoholpercentage van 35%.

Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 35%
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Jenever Stokerij Nolet Hoofdstraat 14 3114 GG Schiedam The Netherlands Social Media: Facebook: Ketel1jenever Website: hardlemonade.ketel1.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Schiedam
Ketel 1 Schiedam

KETEL 1 dankt zijn naam aan de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam, ketel nummer 1. Graandistillaten en gelagerde granen-eau-de-vie worden gedistilleerd in deze koperen ketel. De uitgekiende kruidenmelange zorgt voor een belangrijk smaakcomponent. Wat er precies in de ketel gebeurt, hangt sterk af van het vuur eronder. Is het vuur te laag, dan komt het distilleerproces niet op gang. Maar bij een te hoog vuur verdwijnen de aroma’s die KETEL 1 zo bijzonder maken. Het stoken van het vuur is dan ook een ­secuur werk dat voortdurende aandacht vraagt. Dit wordt daarom alleen toevertrouwd aan onze meesterstoker.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen