Skip to main content
Kuehn Pinot Blanc Alsace
Frankrijk

Fruit Lover

Jouw Premium prijs

Kuehn Pinot Blanc Alsace

Frankrijk - Pinot blanc 2021 75CL 13%

Volle en sappige wijn met de smaak van peer, appel en kamperfoelie. Hij heeft een klein zoetje en is daardoor heerlijk om te serveren bij Hollandse asperges.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Kuehn Pinot Blanc Alsace

Frankrijk 2021 75CL

Alles over Kuehn Pinot Blanc Alsace

Volle en sappige wijn met de smaak van peer, appel en kamperfoelie. Hij heeft een klein zoetje en is daardoor heerlijk om te serveren bij Hollandse asperges.

Pinot Blanc is de meest aangeplante druif van de Elzas. Deze druif wordt niet gezien als een van de edele druiven van de streek. Dat zijn namelijk Riesling, Pinot Gris, Muscat en Gewürztraminer. Pinot Blanc wordt vaak gezien als het werkpaard van de Elzas. Ten onrechte. En zeker in het geval van Kuehn, die een volle en sappige wijn maakt met de smaak van peer, appel en kamperfoelie. De wijn heeft een klein zoetje en daardoor is het een heerlijke wijn om te serveren bij Hollandse asperges.

Lekker bij asperges
Druivensoort
Druivensoort
Pinot blanc
De pinot blanc druif zorgt voor droge, fruitige en soepele witte wijn. Lekker bij zachte kaas, salade met romige dressing of eiergerechten.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Volle en sappige wijn met de smaak van peer, appel en kamperfoelie. Hij heeft een klein zoetje en is daardoor heerlijk om te serveren bij Hollandse asperges.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort pinot blanc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
KUEHN Vins d'Alsace 3 Grand'rue, AMMERSCHWIHR, France Website: www.kuehn.fr Email: vin@kuehn.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Ammerschwihr
Frankrijk, Ammerschwihr
Domaine Kuehn Frankrijk, Ammerschwihr
Domaine Kuehn is een Franse producent met een Duits klinkende naam. Je raadt het al. We zijn in de Elzas. Om precies te zijn in het plaatsje Ammerschwihr. Kuehn is de buurman van die andere belangrijke Elzas-producent uit ons assortiment: Jean Baptiste Adam. Kuehn beschikt over 12 hectare eigen grond en koopt daarnaast nog van 30 omliggende hectaren uit de buurt de druiven op. Hiervan maakt Kuehn verschillende wijnen. Mousserend, wit, rood en zoet. De wijnen zijn herkenbaar door de vermelding van de druivensoorten op het etiket, zoals gebruikelijk in de Elzas. De belangrijkste druiven van het domein zijn sylvaner, pinot blanc, riesling, pinot gris, gewurztraminer en muscat.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.