Skip to main content
Laroche Chablis

Fresh prince 4.9

Laroche Chablis

Frankrijk - Chardonnay 2021 75CL 12,5%

Chablis is altijd chardonnay van een kalkrijke bodem. Fris en licht met de smaak van groene appel, citroen, een heel klein botertje en die typische mineraliteit waar de streek bekend om is.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Laroche Chablis

Laroche is een wereldberoemde Chablis producent. Deze wijn wordt gemaakt van 100% chardonnay. Door het koele klimaat in Chablis smaakt hij vooral heel fris. Je proeft groene appel, citrus en mineraliteit. Heerlijk bij oesters, mosselen of witvis.

Smaak citrus, appel en mineralig
Lekker bij mosselen en oesters
4.9
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Uitstekende Chablis !
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke chablis. De bekende minerale smaak. Top!
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Beschrijving Laroche is een wereldberoemde Chablis producent. Deze wijn wordt gemaakt van 100% chardonnay. Door het koele klimaat in Chablis smaakt hij vooral heel fris.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort chardonnay
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Domaine Laroche 22 Rue Louis Bro, Chablis, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.larochewines.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Chablis
Domaine Laroche Chablis

De filosofie van Laroche draait om kennis en respect. Kennis, uiteraard van de wijnbouw, maar ook van de bodemgesteldheid, het klimaat en het ecosysteem in de wijngaard. Juist door deze kennis op orde te hebben, kan Laroche het gebruik van bestrijdingsmiddelen en pesticiden tot een minimum beperken. Onkruid wordt niet verdelgd en insecten zijn juist welkom in de wijngaard. Dit alles om een natuurlijk ecosysteem te creëren waarin de druivenplant het beste kan presteren. Laroche produceert een ruime selectie van wijnen in Chablis. Daarnaast heeft dit bedrijf ook wijngaarden in de Languedoc, Chili en Zuid-Afrika.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.