Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Lautus Savvy Red

Classic Red 2.3

Lautus Savvy Red

Oorsprong - Zuid-Afrika 75CL 0,5%

Lautus Savvy Red is een Zuid-Afrikaanse gedealcoholiseerde wijn, gemaakt van 45% shiraz, 45% pinotage, 5% tempranillo en 5% cabernet sauvignon. Bij het productieproces wordt eerst een normale wijn gemaakt en vervolgens wordt de alcohol uit de wijn gehaald.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lautus Savvy Red

In dit geval tot 0,5%. Hij is niet alleen alcoholvrij, maar bevat ook minder calorieën dan een normale wijn. Je proeft zwarte bessen, cassis, pruimen, vanille en specerijen. Schenk hem als aperitief of in combinatie met kip, groenteschotels of bij de barbecue.

2.3
  • Deze alcoholvrije wijn is niet te drinken, lijkt totaal niet op wijn en zelfs niet op frisdrank. het is een slechte azijnwijn. Heb hem in de afvoer gegoten. Dat Gall dit durft te verkopen is een schande en schaad uw naam als drankhandel.
  • Helaas, ook deze vind ik niet lekker
  • Heerlijk
Tempranillo

Stevige, maar ook lichtere, meer frisse wijnen brengt deze druif voort. De stevige variant is lekker bij biefstuk, de frissere past goed bij ovenpasta.

Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Shiraz

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Pinotage

Zuid-Afrika's eigen hartige rode wijndruif kan lekker stevig of juist heel fruitig van smaak zijn. Lekker bij braadvlees of geroosterde groenten.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Zuid-Afrikaanse gedealcoholiseerde wijn (0,5%) gemaakt van shiraz en pinotage met een klein deel tempranillo en cabernet sauvignon. Bevat ook minder calorieën dan normale wijn.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,5%
Soort tempranillo, cabernet sauvignon, shiraz, pinotage
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Holder Vineyard and Wines (Pty) Ltd 9 Markotter, Stellenbosch, South Africa Website: drinklautus.com Email: reg@holderwines.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Mening van onze expert

'Het plezierige van alcoholvrije wijnen is dat je precies kunt zien hoeveel suiker ze bevatten (per liter). Want dat moet verplicht vermeld worden op het achteretiket. In de Lautus Savy Red, die gecreëerd werd door Reg Holder (de eerste in zijn land om alcoholvrije wijn te maken), bedraagt dat slechts 2 gram - en da's echt weinig. Deze per definitie lichte, elegante wijnvervanger, die minder dan een half procent alcohol bevat, smaakt derhalve goed droog en fris. Terwijl zijn fruit voornamelijk richting bessen gaat, een snufje specerijen te ontdekken valt, en zelfs sprake is van een bescheiden afdronk. Als druiven dienden pinotage, shiraz en kleine delen cabernet sauvignon plus tempranillo.''

Ons verhaal

Zuid-Afrika, West-Kaap
origin-057 West-Kaap

Het woord Lautus komt uit het Latijn en betekent zoiets als ‘puur, elegant en weelderig’. Het is de merknaam waaronder Zuid-Afrikaanse alcoholvrije worden gemaakt. Lautus kwam op de markt met de eerste Zuid-Afrikaanse gedealcoholiseerde wijnen. Dat wil zeggen dat er eerst een normale wijn met alcohol wordt gemaakt en vervolgens wordt de alcohol met een ingewikkeld proces uit de wijn gehaald. Het gevolg is dat er meer smaak in de wijn blijft. De wijnen van Lautus zijn binnen het assortiment van Gall & Gall verkrijgbaar als wit, rood en mousserend.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen