Skip to main content
Lautus Wit

Fresh hammer

Lautus Wit

Oorsprong - Zuid-Afrika 75CL 0,5%

De wijnen van Lautus zijn gedealcoholiseerd. Dat wil zeggen dat de alcohol uit de wijn is gehaald. In het geval van deze witte wijn is hij gemaakt van 100% sauvignon blanc uit Zuid-Afrika. De wijn bevat nog maar 0,5% alcohol.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lautus Wit

Hij is fris en verkwikkend met kruisbessen, citroen en groene paprika. Levendig met tropisch fruit en limoen. Bovendien bevat hij minder calorieën dan een normale wijn en is hij geschikt binnen een vegan dieet. Heerlijk bij een salade met geitenkaas of bij sushi.

Lekker bij geitenkaas , gebakken vis en mosselen
Sauvignon blanc

Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze Zuid-Afrikaanse sauvignon blanc is gedealcoholiseerd (0,5%). Bovendien bevat hij minder calorieën dan een normale wijn en is hij geschikt binnen een vegan dieet.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,5%
Soort sauvignon blanc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Holder Vineyard and Wines (Pty) Ltd 9 Markotter, Stellenbosch, South Africa Email: reg@holderwines.co.za Website: drinklautus.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, West-Kaap
origin-057 West-Kaap

Het woord Lautus komt uit het Latijn en betekent zoiets als ‘puur, elegant en weelderig’. Het is de merknaam waaronder Zuid-Afrikaanse alcoholvrije worden gemaakt. Lautus kwam op de markt met de eerste Zuid-Afrikaanse gedealcoholiseerde wijnen. Dat wil zeggen dat er eerst een normale wijn met alcohol wordt gemaakt en vervolgens wordt de alcohol met een ingewikkeld proces uit de wijn gehaald. Het gevolg is dat er meer smaak in de wijn blijft. De wijnen van Lautus zijn binnen het assortiment van Gall & Gall verkrijgbaar als wit, rood en mousserend.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen