Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Leitz Motiv Cabernet Sauvignon

Classic Red 3.0

Leitz Motiv Cabernet Sauvignon

Oorsprong - Duitsland 75CL 0,5%

Weingut Leitz uit de Rheingau maakt geweldige wijnen, en heeft zich ook gespecialiseerd in het maken van zeer goede alcoholvrije wijnen. Voor deze alcoholvrije (0,5%) cabernet sauvignon stonden de druiven aangeplant in Argentinië.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Leitz Motiv Cabernet Sauvignon

De productie en botteling heeft plaats gevonden in Duitsland. Met name voor een alcoholvrije wijn is hij stevig met aanwezige tannines. Je proeft cassis, zwarte bramen en een hint van eucalyptus. Heerlijk bij worstjes en hamburgers van de barbecue of bij gegrilde groenten.

Lekker bij gegrilde groenten
3.0
  • Heerlijk.
  • Lijkt niet op wijn. Waterig en zuur
Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Voor deze alcoholvrije (0,5%) cabernet sauvignon stonden de druiven aangeplant in Argentinië. De productie en botteling heeft plaats gevonden in Duitsland.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,5%
Soort cabernet sauvignon
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Duitsland
Contactgegevens Leverancier
JJ Leitz Theodor-Heuss-Str.5, Rüdesheim am Rhein, Germany Email: johannes.leitz@leitz-wein.de Website: www.leitz-wein.de
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7+

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Duitsland, Rheingau
origin-058 Rheingau

Weingut Leitz is een eeuwenoud familiebedrijf uit de Rheingau. Sinds de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf in verval. Pas toen de jongste generatie Johannes Leitz oud genoeg was om de dagelijkse gang van zaken over te nemen, ging het roer om. Sinds 1985 draait alles om kwaliteit. De omvang van het wijnbedrijf is inmiddels gegroeid van 2,9 naar 40 hectare. En Johannes wordt inmiddels geroemd als ‘Spitzenwinzer’. Niet in de laatste plaats vanwege zijn bekroonde alcoholvrije wijnen. Een tijdje geleden door De Grote Hamersma omschreven als ‘De eerste alcoholvrije wijn ooit die ik lekker vind!’ De beroemdste alcoholvrije wijnen van Leitz heten Eins-Zwei-Zero. Een ander alcoholvrij wijnlabel van Leitz heet Motiv en schrijf je eigenlijk als Mot!v.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen