Skip to main content
Leitz Motiv Riesling
-25%

Fresh prince 3.8

Leitz Motiv Riesling

Duitsland - Riesling 75CL 0%

De Motiv wijnen worden De Motiv wijnen worden gemaakt door Weingut Leitz, een van de beste makers van alcoholvrije wijn. Hij wordt gemaakt van riesling druiven uit Duitsland.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Leitz Motiv Riesling

Uiteraard kan een alcoholvrije wijn nooit dezelfde diepte en structuur hebben als een wijn met alcohol, maar de Motiv Riesling (0,0%) komt toch aardig in de buurt. Je proeft dan ook limoen en citroen met rode appels en een lichte mineraliteit. Heerlijk als aperitief, maar ook geschikt in combinatie met vis, schaal- en schelpdieren, bij salades of zuurkool.

Lekker bij gedroogde ham en gekruide vis
3.8
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Niet lekker. Zuur !! Ik heb 5 flessen weggegooid. Jammer
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Prima alternatief voor alcohol
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  T.ov. alc. houdend: prima.
Riesling

Deze druif kan een wijn maken die varieert van droog tot zoet. Opvallend is altijd de zeer hoge zuurgraad. Een halfzoete Riesling past goed bij Aziatische gerechten of varkensvlees.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Uiteraard kan een alcoholvrije wijn nooit dezelfde diepte en structuur hebben als een wijn met alcohol, maar de Motiv Riesling komt toch aardig in de buurt.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Soort riesling
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Duitsland
Contactgegevens Leverancier
JJ Leitz Theodor-Heuss-Str.5, Rüdesheim am Rhein, Germany Email: johannes.leitz@leitz-wein.de Website: www.leitz-wein.de
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7.5

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Duitsland, Rheingau
origin-058 Rheingau

Weingut Leitz is een eeuwenoud familiebedrijf uit de Rheingau. Sinds de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf in verval. Pas toen de jongste generatie Johannes Leitz oud genoeg was om de dagelijkse gang van zaken over te nemen, ging het roer om. Sinds 1985 draait alles om kwaliteit. De omvang van het wijnbedrijf is inmiddels gegroeid van 2,9 naar 40 hectare. En Johannes wordt inmiddels geroemd als ‘Spitzenwinzer’. Niet in de laatste plaats vanwege zijn bekroonde alcoholvrije wijnen. Een tijdje geleden door De Grote Hamersma omschreven als ‘De eerste alcoholvrije wijn ooit die ik lekker vind!’ De beroemdste alcoholvrije wijnen van Leitz heten Eins-Zwei-Zero. Een ander alcoholvrij wijnlabel van Leitz heet Motiv en schrijf je eigenlijk als Mot!v.

 • Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.