Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Leitz Motiv Sparkling Riesling

riesling 4.0

Leitz Motiv Sparkling Riesling

Oorsprong - Duitsland 75CL 0%

Eigenlijk heet deze wijn Sparkling Riesling. Een verwijzing naar de druif waarvan hij wordt gemaakt. Belangrijk om te vermelden, is dat het gaat om een alcoholvrije wijn: 0,0%! De wijn wordt gemaakt door Weingut Leitz uit de Rheingau, een van de beste producenten op het gebied van alcoholvrij.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Leitz Motiv Sparkling Riesling

Hij is fris en zuiver met limoen, citroen, rode appels, abrikozen en een lichte mineraliteit. Heerlijk als aperitief of bij lichte bereidingen van vis of schaal- en schelpdieren.

4.0
  • Heerlijk frisse smaak, droge witte sparkling zonder storende zoetigheid. Heerlijk alcoholvrij alternatief
  • Goed van smaak maar iets te hoog geprijsd voor minder geld is dezelfde kwaliteit ook te koop
  • Topper voor alcohol vrij
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Eigenlijk heet deze wijn Sparkling Riesling. Een verwijzing naar de druif waarvan hij wordt gemaakt. Belangrijk om te vermelden, is dat het gaat om een alcoholvrije wijn: 0,0%!
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Duitsland
Contactgegevens Leverancier
JJ Leitz Theodor-Heuss-Str.5, Rüdesheim am Rhein, Germany Website: www.leitz-wein.de Email: johannes.leitz@leitz-wein.de
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7.5

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Duitsland, Rheingau
origin-058 Rheingau

Weingut Leitz is een eeuwenoud familiebedrijf uit de Rheingau. Sinds de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf in verval. Pas toen de jongste generatie Johannes Leitz oud genoeg was om de dagelijkse gang van zaken over te nemen, ging het roer om. Sinds 1985 draait alles om kwaliteit. De omvang van het wijnbedrijf is inmiddels gegroeid van 2,9 naar 40 hectare. En Johannes wordt inmiddels geroemd als ‘Spitzenwinzer’. Niet in de laatste plaats vanwege zijn bekroonde alcoholvrije wijnen. Een tijdje geleden door De Grote Hamersma omschreven als ‘De eerste alcoholvrije wijn ooit die ik lekker vind!’ De beroemdste alcoholvrije wijnen van Leitz heten Eins-Zwei-Zero. Een ander alcoholvrij wijnlabel van Leitz heet Motiv en schrijf je eigenlijk als Mot!v.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen