Skip to main content
Leitz Motiv Sparkling Rosé

pinot noir - blauer wildbacher 4.0

Leitz Motiv Sparkling Rosé

Oorsprong - Duitsland 75CL 0%

Alcoholvrije (0,0%) mousserende rosé uit Duitsland, gemaakt door een van de beste wijnmakers van alcoholvrije wijn: Weingut Leitz uit de Rheingau. Hij wordt gemaakt van 70% pinot noir en 30% blauer wildbacher.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Leitz Motiv Sparkling Rosé

Die laatste is een vrij onbekende druif, die oorspronkelijk uit het Oostenrijkse plaatsje Wildbach komt. In deze opwekkende en levendige bubbel proef je aardbei, framboos, grapefruit en zelfs een lichte mineraliteit. Heerlijk als alcoholvrij aperitief of in combinatie met antipasti, verschillende amuses of een salade met rood fruit.

Lekker bij aperitief
4.0
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Alcoholvrije mousserende rosé van 70% pinot noir en 30% blauer wildbacher. Die laatste is een vrij onbekende druif, die oorspronkelijk uit het Oostenrijkse plaatsje Wildbach komt.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Duitsland
Contactgegevens Leverancier
JJ Leitz Theodor-Heuss-Str.5, Rüdesheim am Rhein, Germany Email: johannes.leitz@leitz-wein.de Website: www.leitz-wein.de
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7.5

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Duitsland, Rheingau
origin-058 Rheingau

Weingut Leitz is een eeuwenoud familiebedrijf uit de Rheingau. Sinds de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf in verval. Pas toen de jongste generatie Johannes Leitz oud genoeg was om de dagelijkse gang van zaken over te nemen, ging het roer om. Sinds 1985 draait alles om kwaliteit. De omvang van het wijnbedrijf is inmiddels gegroeid van 2,9 naar 40 hectare. En Johannes wordt inmiddels geroemd als ‘Spitzenwinzer’. Niet in de laatste plaats vanwege zijn bekroonde alcoholvrije wijnen. Een tijdje geleden door De Grote Hamersma omschreven als ‘De eerste alcoholvrije wijn ooit die ik lekker vind!’ De beroemdste alcoholvrije wijnen van Leitz heten Eins-Zwei-Zero. Een ander alcoholvrij wijnlabel van Leitz heet Motiv en schrijf je eigenlijk als Mot!v.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen