Skip to main content
Librandi Duca San Felice Riserva

Classic Red 4.0

2e halve prijs

Librandi Duca San Felice Riserva

Oorsprong - Italië 2018 75CL

Het paradepaardje van Librandi gemaakt van 100% gaglioppo uit DOC Cirò in Calabrië. Je proeft bramen, kersen, vanille, kaneel en kruidnagel. Heerlijk bij gegrilde ribeye.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Librandi Duca San Felice Riserva

Het paradepaardje van Librandi gemaakt van 100% gaglioppo uit DOC Cirò in Calabrië. Alleen de beste druiven zijn goed genoeg voor de Cirò Rosso Riserva 'Duco Sanfelice'. Deze klassieke wijn rijpt op eikenhouten vaten. Er wordt gezegd dat de Oude Grieken deze wijn 2000 jaar geleden schonken aan de zegevierende Olympische atleten. Een echte wijn voor winnaars dus! Je proeft bramen, kersen, vanille, kaneel en kruidnagel. Heerlijk in combinatie met confit de canard, lamsrack uit de oven of gegrilde ribeye.

Smaak braam, kaneel en kruidnagel
Lekker bij confit de canard , lamsrack en ribeye
4.0
  • Perfect voor bij lam. Sterke wijn met een vleugje " peated"
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Het paradepaardje van Librandi gemaakt van 100% gaglioppo uit DOC Cirò in Calabrië. Je proeft bramen, kersen, vanille, kaneel en kruidnagel. Heerlijk bij gegrilde ribeye.
Inhoud 75 Centiliter
Soort gaglioppo
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Librandi C.da San Gennaro SS 106, Ciro Marina, Italy Website: www.librandi.it Email: p.librandi@librandi.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2013
2 bicchieri

Gambero Rosso

Oogstjaar 2015
17 punten

Jancis Robinson

Oogstjaar 2018
3 bicchieri

Gambero Rosso

Ons verhaal

Librandi
Librandi

Casa Vinicola Librandi is een familiebedrijf dat tegenwoordig in handen is van de vierde generatie. Het wijnhuis komt uit Calabrië, de teen van de laars. In eerste instantie verbouwde Librandi alleen druiven en verkocht deze aan andere partijen. Sinds de jaren ’50 maken en bottelen ze hun eigen wijnen. Het doel was om meer bekendheid te creëren voor de wijnen uit de streek. De bekendste beschermde herkomstgebieden uit de streek zijn DOC Cirò en DOC Melissa. Librandi verbouwt moderne Franse druivensoorten waaronder chardonnay en sauvignon blanc. Maar de focus ligt op authentieke druiven uit de streek zoals greco, gaglioppo en mantonico.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen