Skip to main content
Loch Lomond Signature

Vol & rijk 4.2

Loch Lomond Signature

Schotland - Blend 70CL 40%

Loch Lomond Signature is een luxe blended whisky, die na een lange en trage rijping, verder wordt geconditioneerd in een 100 barrel Soleravat.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Loch Lomond Signature

Het Solera systeem combineert Olorosso Sherry vaten en Amerikaanse eiken vaten die opnieuw zijn gebrand om de intensiteit en souplesse te creëren die Loch Lomond uniek maakt.

4.2
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Wat lichter van kleur wat scherper van smaak dan verwacht maar zeker de moeite waard voor deze prijs.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekkere whisky om rustig van te genieten bij een heerlijke sigaar.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
N/A Loch Lomond Distillery Scotland, G83 0TL
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Highlands
Loch Lomond Highlands

De 'Loch Lomond distillery' in Alexandria ligt precies op de grens van de Highlands en de Lowlands. Toch worden de whisky's tot de Highland whisky’s gerekend. De naam Loch Lomond is, zoals je misschien al had geraden, afkomstig van het bekende en meest bezongen meer Loch Lomond. In 1965 werd de distilleerderij in deze buurt opgericht door Barton Distilling ltd. Waarna er in 1993 naast de moutdistilleerderij een graandistilleerderij werd gebouwd. Daar worden nu een graanalcohol en zeven mout whisky's gemaakt.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.