Skip to main content
Loft House Amaretta Alcoholvrij

Alcoholvrij alternatief - amaretto

Jouw Premium prijs

Loft House Amaretta Alcoholvrij

Amsterdam - Alcoholvrij alternatief - amaretto 70CL 0%

Rijke en verwennende alcoholvrije spirit geïnspireerd op de klassieke Italiaanse amaretto likeur.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over Loft House Amaretta Alcoholvrij

Rijke en verwennende alcoholvrije spirit geïnspireerd op de klassieke Italiaanse amaretto likeur.

Deze rijke amaretto stijl spirit barst van de geurige noten van amandelen in combinatie met vanille. Geniet van deze heerlijke smaken door Loft House Amaratta puur, on the rocks of een alcoholvrije variant van de klassieke amaretto sour cocktail te drinken.

Beschrijving Deze rijke amaretto stijl spirit barst van de geurige noten van amandelen in combinatie met vanille. Geniet van deze heerlijke smaken door Loft House Amaratta puur, on the rocks of een alcoholvrije variant van de klassieke amaretto sour
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten No allergens
Contactgegevens Leverancier
United Drinks Doornveldlaan 6, 3941 BK Doorn
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Amsterdam
Amsterdam
Loft House Amsterdam
Loft House is een premium merk exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall. De producten van Loft House worden geproduceerd door Spirited Union Distillery in Amsterdam. Dit jonge team gebruikt hun gecombineerde kennis en ervaring op het gebied van zowel smaak- en productontwikkeling als bartending, om dranken van uitmuntende kwaliteit te produceren die buitengewoon goed smaken. De naam Loft House is geïnspireerd op de oude loft nabij de Ferdinand Bolstraat waar Maria Gall in 1884 haar eerste dranken speciaalzaak opende. In deze loft lagen bijzondere geïmporteerde dranken opgeslagen, ontdekt tijdens reizen naar het buitenland. Drink Loft House samen met vrienden, onder het genot van prachtige verhalen en herinneringen. Proost!

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel vandaag, overmorgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.