Skip to main content
Lyre's London Dry Spirit

Alcoholvrij alternatief - Gin

Lyre's London Dry Spirit

Australië - Alcoholvrij alternatief - Gin 70CL 0%

Die unieke sterkedrank is onmogelijk vervaardigd om de essentie van een klassieke Gin te vatten, met typische en eigentijdse smaken. Lyre's sterkedranken bootsen niet eenvoudigweg na, zij hebben hun eigen karakter als premium, alcoholvrije drank.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lyre's London Dry Spirit

Voor deze unieke alcoholvrije spirit is het onmogelijke gedaan om de essentie van een klassieke gin na te bootsen.

Stevige aroma's met jeneverbes en citrus. Aardse tonen vullen je mond, met fijne wijnachtige eigenschappen. Peperbes voegt warmte toe en levert een royale, droge afdronk.

Drink als een klassieke Gin & Tonic met premium tonicwater. Met een schijfje roze grapefruit en wat rozemarijn om het af te maken. Of mix het met Lyre's Italian Orange, citrusvruchten, munt en mediterraans tonicwater om een Lyre's Pink Gin Fizz te maken.

Perfect serve: een klassieke Gin & Tonic met premium tonicwater. Met een schijfje roze grapefruit en wat rozemarijn om het af te maken.

Avontuurlijke tip: Lyre’s Pink Gin Fizz. Mix 'm hiervoor met Lyre’s Italian Orange, citrusvruchten, munt en mediterraans tonicwater.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, Glucose Syrup, Natural Flavouring, Acid: Citric Acid, Preservative: Potassium Sorbate, Stabiliser: Cellulose Gum, Quinine,
Contactgegevens Leverancier
Zero Proof EU B.V. Ladonkseweg 9, 5281 RN Boxtel, The Netherlands Website: lyres.co Telephone: +61 2 8030 5552 Email: hello@lyres.co
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Australië, Leichhardt
Lyre's Spirit Co Leichhardt

De ambitie van Lyre’s is niet om originele, nieuwe smaken te creëren, maar juist om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. De naam en het logo van Lyre’s is geïnspireerd door de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator. En dat is precies hoe Lyre’s werkt. Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt. Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 46 medailles gewonnen en is hiermee de ‘most awarded non-alcoholic spirit in the world’.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.