Skip to main content
Lyre's White Cane

Alcoholvrij alternatief voor Rum

Lyre's White Cane

70CL 0%

Lyre’s White Cane Spirit is en premium, niet alcoholische spirit met een eigen karakter en eigentijdse smaak.
Je proeft smaken van eiken en suikerriet, die de perfecte basis bieden om de smaken marsepein, sinaasappel en kokosnoot door te laten komen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lyre's White Cane

Voor deze unieke alcoholvrije spirit is het onmogelijke gedaan om de essentie van een zacht gerijpte witte rum na te bootsen. Een zacht peperige afdronk droogt het gehemelte zonder het te overweldigen.

Perfect serve: als klassieke mixer, of meng met verse limoen, munt en een scheutje sodawater voor een Lyre's Mojito.

Avontuurlijke tip: shake Lyre's White Cane met verse limoen voor een Lyre's Classic Daiquiri.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingredients: Water, Sugar, Glucose Syrup, Natural Flavouring, Acid: Citric Acid, Colour: Caramel, Stabiliser: Cellulose Gum, Preservative: Potassium Sorbate.
Contactgegevens Leverancier
Zero Proof EU B.V. Ladonkseweg 9, 5281 RN Boxtel, The Netherlands Website: lyres.co Telephone: +61 2 8030 5552 Email: hello@lyres.co
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Australië, Leichhardt
Lyre's Spirit Co Leichhardt

De ambitie van Lyre’s is niet om originele, nieuwe smaken te creëren, maar juist om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. De naam en het logo van Lyre’s is geïnspireerd door de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator. En dat is precies hoe Lyre’s werkt. Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt. Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 46 medailles gewonnen en is hiermee de ‘most awarded non-alcoholic spirit in the world’.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen