Skip to main content

Mousserend

Filters voor Mousserend

Filters voor Soort

Filters voor Alcoholpercentage

0,0% (Alcoholvrij) (23) Tot 0,5% (Alcoholarm) (1)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Prijs

Tot 5 euro (3) 5 tot 10 euro (14) 10 tot 15 euro (7)
Bekijk 24 producten

Alcoholvrije mousserende wijnen

Op zoek naar alcoholvrije bubbels? Bij Gall & Gall hebben we een gevarieerd aanbod van alcoholvrije bubbels zonder alcohol, van levendig en verfrissend tot vol en fruitig. Of je nou gewoon zin hebt in een glas bubbels of wilt proosten op een speciaal moment, je vindt altijd een fles die bij jouw wensen aansluit.

12 van de 24 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Mousserend 23 Acties voor iedereen 1 Tot 5 euro 3

12 van de 24 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Soorten alcoholvrije mousserende wijnen

Binnen ons assortiment van alcoholvrije mousserende wijnen vind je diverse soorten, waaronder alcoholvrije Prosecco en alcoholvrije Cava. De alcoholvrije Prosecco kenmerkt zich door zijn levendige bubbels en fruitige tonen, perfect voor wie houdt van een verfijnde en lichte bruisende ervaring. Aan de andere kant biedt de alcoholvrije Cava een meer complexe smaakbeleving met zijn subtiele tonen van rijp fruit en een verfijnde afdronk. Beide opties zijn geweldige keuzes om te genieten van de smaak, maar zonder de effecten van alcohol. Vind je het lastig om te kiezen? Probeer dan eens de alcoholvrije bubbels van Barrels and Drums, Leitz Motiv of Faber

Nu wordt er natuurlijk ook vaak gesproken over ‘alcoholvrije champagne’, maar in de champagnestreek zijn ze nog niet begonnen met het maken van de alcoholvrije variant van champagne. De kans is wel groot dat dit in de toekomst wel zal gebeuren.

Kinderchampagne

Willen je kids ook mee proosten thuis? Of heb je een keer zin in een zoete alcoholvrije bubbel? Dan is kinderchampagne de lekkerste oplossing. Bij Gall & Gall vind je de heerlijke zoete kinderchampagne van bijvoorbeeld Zagazoe Jackagazoe Jack. Deze champagne is uiteraard volledig alcoholvrij en geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Vind je deze kinderchampagne te zoet, dan kun je alsnog kiezen uit onze selectie alcoholvrije bubbels. Deze zijn vaak droger en diverser qua smaak. Voor iedereen zit er dus wat lekkers tussen, of het nou een échte kinderchampagne is of ‘gewoon’ een alcoholvrije bubbel.

Bestel alcoholvrije mousserende wijnen bij Gall & Gall

Bestel jouw favoriete alcoholvrije mousserende wijn gemakkelijk en snel via onze website. Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag bij jouw thuis bezorgd. Wil je een alcoholvrije mousserende wijn cadeau geven? Voeg dan een prachtige cadeauverpakking en een persoonlijk kaartje toe aan je bestelling. Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kun je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Alcoholvrije mousserende wijnen aanbiedingen

Bij Gall & Gall vind je altijd scherp geprijsde alcoholvrije mousserende producten, maar ook bieden we regelmatig verschillende aanbiedingen aan. Mis geen enkele deal door je in te schrijven voor onze Nieuwsbriefof bekijk regelmatig onze actiefolder en alcoholvrije actiepagina.

Extra voordeel met Mijn Gall & Gall Premium

Met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart ontvang je naast 10% korting op onze wijnen, bieren en whisky's, maar ook op ons gehele alcoholvrije assortiment. Ook krijg je ook toegang tot exclusieve premium deals en meer!
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.