Skip to main content
Macallan Double Cask 15 Years

Mild & Zacht

Macallan Double Cask 15 Years

Oorsprong - Schotland 70CL 43%

Een perfect gebalanceerde Single Malt, die ten minste 15 jaar heeft liggen rijpen in sherry-seasoned vaten gemaakt van Amerikaans eiken en Europees eiken.
Na 15 jaar in het vat te hebben gerijpt, wordt er door het Whisky Mastery Team de perfecte combinatie van spirit uit beide type vaten geselecteerd om een unieke en harmonieuze Single Malt te creëren met een zoet en warm karakter. De kleur van de whisky is 100% natuurlijk, en uitsluitend afkomstig uit onze exceptionele eiken vaten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Macallan Double Cask 15 Years

Twee verschillende soorten eik zorgen voor de perfecte harmonie binnen één uitzonderlijke single malt-whisky. Deze Double Cask-whisky wordt gerijpt in twee verschillende soorten eiken, in speciaal geselecteerde handgemaakte vaten. Amerikaans eiken geeft delicate smaken van vanille, citrus en butterscotch. Europees eikenhout levert het onmiskenbare subtiele kruid van The Macallan. Eenmaal gerijpt na 15 jaar, verenigen deze twee uitzonderlijke whisky's zich om een ​​onderscheidende single malt te creëren met een zoetere, warmere smaak en karakter. Geniet ervan puur, over ijs of in een portie.Na 15 jaar in het vat te hebben gerijpt, wordt er door het Whisky Mastery Team de perfecte combinatie van spirit uit beide type vaten geselecteerd om een unieke en harmonieuze Single Malt te creëren met een zoet en warm karakter.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Edrington Sweden A.B. Luntmakargatan 46, Box 5314, 102 47 Stockholm, Sweden Website: www.themacallan.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Macallan Speyside

The Macallan is in 1824 opgericht in Speyside en is één van de eerste distilleerderijen in Schotland met een officiële licentie. Gaandeweg heeft The Macallan de reputatie verworven als één van ’s werelds leidende single malt whisky's. Voor het maken van de whisky put The Macallan uit invloeden van Spanje, Noord-Amerika en Schotland. Kenmerkend is het gebruik van natuurlijke, pure producten, gecombineerd met traditionele methoden en ouderwets vakmanschap. In de loop van haar bestaan is de The Macallan vaak geroemd om haar buitengewone kwaliteit.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen