Skip to main content
Maison Ventenac Les Dissidents Paul

Royal red

Maison Ventenac Les Dissidents Paul

Frankrijk - Cabernet franc 2019 75CL 14%

Natuurwijn waarvan de helft rijpt op terra cotta vaten van 150 liter. De andere helft rijpt op grote houten vaten van 2000 liter. Eigenzinnig, elegant, sappig en fris.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Maison Ventenac Les Dissidents Paul

Paul is een uitzonderlijke natuurwijn van Maison Ventenac gemaakt van 100% cabernet franc. Hij wordt gedeclasseerd tot het laagste niveau, namelijk een Vin de France. Door dit te doen creëert de wijnmaker vrijheid bij het maken van de wijn. Zo voegt hij geen extra sulfiet toe tijdens het fermentatie proces. De helft van de wijn rijpt op terra cotta vaten van 150 liter. De andere helft rijpt op grote houten vaten van 2000 liter. Hij is elegant, sappig en fris met bramen, paprika, zoethout, potloodslijpsel en een vleugje verse munt.

Lekker bij gegrilde groenten
Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Natuurwijn waarvan de helft rijpt op terra cotta vaten van 150 liter. De andere helft rijpt op grote houten vaten van 2000 liter. Eigenzinnig, elegant, sappig en fris.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort cabernet franc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Maison Ventenac 4 RUE DES JARDINS, VENTENAC-CABARDES, France Email: s.heinrich@maisonventenac.fr Website: http://www.maisonventenac.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Maison Ventenac

Maison Ventenac ligt tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Ventenac ligt in het hart van de Cabardès ter hoogte van de Middeleeuwse vestingstad Carcassonne. Met 160 hectare wijngaard, waarvan 130 in eigen beheer, is dit domein bepaald geen kleintje te noemen. De wijngaarden profiteren zowel van warme invloeden uit de Middellandse Zee als verkoelende wind van de Atlantische Oceaan. Je vindt er dan ook Bordeauxdruiven (zoals merlot en cabernet sauvignon) maar ook typische Zuid-Franse druiven. Denk aan syrah en grenache. De wijnen van Maison Ventenac komen op de markt onder verschillende merknamen: Château Ventenac, Domaine Maurel, L’Esprit de Ventenac en ‘Les Dissidents’.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.