Skip to main content
Martini Vibrante

Alcoholarm alternatief voor Aperitief 4.5

Martini Vibrante

75CL 0,5%

Ontdek een heerlijke premium alcoholvrije Aperitivo, speciaal gemaakt voor die momenten waarop u ervoor kiest geen alcohol te drinken maar toch wilt genieten van een verfijnde en verfrissende drank.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Martini Vibrante

Beppe Musso & Ivano Tonutti, de Martini Master Blender & Master Of Botanicals, besteedden meer dan 2 jaar aan het creëren van een alcoholvrije Aperitivo geïnspireerd door 150 jaar Martini-expertise in wijn en kruiden. Martini Non-Alcoholic Vibrante is een fruitig en gebalanceerd aperitief met tonen van bergamot sinaasappels. Probeer het eens in de mix met Tonic. (50/50).

Smaak sinaasappel
4.5
 • Heerlijk bitter zoet
 • Lekker alternatief
 • Prima 1 op 1 vevanging van de witte martini met alcohol. Lekker met tonic. Wel suikerbom, dus tonic zonder suiker.
 • Echte Martini smaak en gemixt met tonic net een prima drankje als alternatief in januari (en later).
 • Super nice drink! Totally resembles Martini taste and joyful vibe!
 • Prima!!!
 • had van mij iets minder zoet gemogen!!
 • Goede prijs kwaliteit om mee te mixen voor een non alcoholische zomer drankje. Lekker van smaak en geur
Beschrijving Ontdek een premium zonder alcohol Aperitivo assortiment die speciaal is gemaakt voor die
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,5%
Ingrediënten Ingrediënten: Alcoholvrije wijn (bevat sulfieten), suiker, water, natuurlijke aroma's, kleuren concentraat van fruiten en groenten, zuren: citroenzuur, zuurteregelaars: l-wijnsteenzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat
Contactgegevens Leverancier
MARTINI & ROSSI S.P.A. P.ZZA LUIGI ROSSI 2, 10023 PESSIONE, TORINO, ITALY. Website: WWW.MARTINI.COM
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Pessione
Martini Pessione

Het was in Turijn in het jaar 1847 dat vier plaatselijke zakenlieden een nieuw bedrijf stichtten: 'Distilleria Nazionale di Spirito da Vino'. Zo begon de befaamde geschiedenis van MARTINI. Weldra voegde zich bij dit kleine bedrijf een energieke verkoopagent, Alessandro Martini. In 1863 werd het eerste MARTINI-etiket zoals we dat nu kennen, geïntroduceerd. Een van de eerste producten van het bedrijf was een gearomatiseerde wijn, gemaakt van druiven uit de streek, kruiden en zeldzame specerijen. Maar pas na jaren experimenteren lukte het Luigi Rossi, de belangrijkste kruidenkenner en wijnbereider van het bedrijf, eindelijk die delicate combinatie te vinden van kruiden, specerijen en heerlijke wijnen die zou uitgroeien tot het wereldberoemde merk dat het nu is. Deze sublieme en nog altijd geheime melange was zo'n succes dat het weldra Italië's favoriete aperitief werd. Aan de kansen op succes in de rest van de wereld kon echter niet worden voorbij gegaan. Dankzij de ligging van het productiebedrijf in Pessione vlak naast de hoofdspoorlijn naar het belangrijke exportcentrum Genua, duurde het niet lang tot de namen Martini & Rossi in alle windstreken bekend waren.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen