Skip to main content

Gin

Filters voor Gin

Filters voor Soort

Gin (1)

Filters voor Prijs

20 euro en meer (1)

Filters voor Merk

Gordon'S (5) Hendrick'S (5) Bombay Sapphire (7) Ginmare (1) Tanqueray (6) Beefeater (4) Overig (37) Nolet'S (1)

Filters voor Inhoud

70 CL (1)
Bekijk 1 producten
Gefilterd op:

 

Nolet’s gin kopen

Ben je op zoek naar een lekkere gin om puur te drinken, of te verwerken in een gin tonic? Kies dan voor Nolet’s gin. Wist je dat je ‘m heel gemakkelijk online koopt op Gall.nl? Lees hier alles over online drank bestellen op Gall.nl.

Nolet’s gin aanbieding

Wees geen dief van je portemonnee en houd de actiepagina goed in de gaten. Hier verschijnen iedere week nieuwe aanbiedingen. En als je jouw bestelling vóór 22:00 uur plaatst, heb je jouw fles Nolet’s morgen al in huis.

Nolet’s dry gin

De kruidige smaak van Nolet’s maakt de gin uniek in zijn soort. De gin is perfect te combineren met een tonic als Fever Tree Elderflower. Garneer met wat aardbei of framboos en je hebt een heerlijke gin & tonic.

Nolet’s gin silver

Met tonen van Turkse roos, perzik en framboos is deze gin heel lekker om puur of on the rocks te drinken. Maar Nolet’s gin staat niet alleen bekend om zijn verrassende smaak. Ook de fles maakt ‘m uniek. Nolet’s gin silver staat bekend om de groene fles met zilveren dop, waarmee hij zijn naam eer aan doet. Een elegante fles voor een elegante gin.