Skip to main content
Montirius Le Clos Vacqueyras Rouge

Royal red

2e halve prijs

Montirius Le Clos Vacqueyras Rouge

Oorsprong - Frankrijk 2016 75CL

Le Clos is volgens Montirius het beste stukje grond van Vacqueyras. 50/50 blend
van grenache en syrah. De wijn ziet geen hout. Met framboos, drop en vanille.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Montirius Le Clos Vacqueyras Rouge

Als je 'Le Clos' op een fles wijn ziet staan, dan moet er een belletje gaan rinkelen. Want Le Clos betekent de ommuurde wijngaard. En alleen de meest geschikte stukken land met de beste bodem werden vroeger ommuurd. In het geval van deze biodynamische wijn uit Vacqueyras staan de grenache en syrah druiven (50/50) aangeplant op een bodem van Montmorillonite. Volgens Montirius het beste stukje grond van deze appellatie uit de zuidelijke Rhône. De wijn ziet geen hout. Je ontdekt geuren van framboos, drop en vanille.

Grenache

Grenache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.

Syrah

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Beschrijving Le Clos is volgens Montirius het beste stukje grond van Vacqueyras. Deze wijn is een 50/50 blend van grenache en syrah. De wijn ziet geen hout. Met framboos, drop en vanille.
Inhoud 75 Centiliter
Soort grenache, syrah
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Montirius 1536 ROUTE DE SAINTE EDWIGE, SARRIANS, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.montirius.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2014
91 punten

Wine Spectator

Ons verhaal

Frankrijk, Rhône
Montirius Rhône

Het wijnhuis ligt in het zuidelijk Rhône-gebied. Waar de druiven groeien op oude wijnstokken. De wijnstokken hebben een lage opbrengst waardoor de smaak van de druiven intenser wordt. De wijn wordt gemaakt volgens biologisch dynamische principes. Dat betekent dat de stand van de maan de snoei- en oogstmomenten bepaalt. En er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen