Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00
Kijk hier voor onze maatregelen m.b.t. het Coronavirus
Je bent hier:

Mousserend

Filters voor Mousserend

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

30 euro en meer (2)

Filters voor Merk

Pommery (14) Martini (4) Freixenet (9) Langlois (3) Veuve Clicquot (19) Moët & Chandon (27) Piper Heidsieck (6) Oudinot (3) Mumm (1) Ruinart (9) Dom Perignon (5) Bollinger (3) Louis Roederer (Cristal) (14) Overig (111) Krug (2)

Filters voor Land

Filters voor Kleur

Bekijk 2 producten

KRUG CHAMPAGNE BESTELLEN

Krug champagnes staan bekend om hun hoge kwaliteit. Een perfect champagne cadeau om te laten bezorgen voor een heel bijzonder moment!

Gefilterd op:

KRUG CHAMPAGNE

Krug champagne is luxe, prestigieus en bijzonder! In de champagne worden wijnen van verschillende jaren verwerkt, wat de smaak elegant en verfijnd maakt. Kies voor een fles Kug in een luxe cadeauverpakking als je écht iemand flink wilt verrassen.

KRUG BESTELLEN

Ben je op zoek naar een fles Krug Champagne? Kijk op onze website en bestel direct of ga langs één van onze winkels. Lees meer over online drank bestellen. Je hebt de fles zo in huis om een bijzonder moment te vieren!

PRESTIGE CHAMPAGNES VAN KRUG

Al sinds 1843 maakt champagnehuis Krug alleen maar prestige champagnes. Niet voor niets wordt dit champagnehuis het “Juweel van de Champagne” genoemd. Alleen de beste wijnen zijn goed genoeg voor Krug. Hierdoor zijn de champagnes standaard van de hoogste kwaliteit. Een echte top champagne om mee te proosten tijdens de bijzonderste momenten.

KRUG AANBIEDING

Wil je een fles Krug voor een voordelige prijs? Bekijk dan onze aanbiedingenpagina. Hier staan alle flessen op die in de aanbieding zijn. Wie weet scoor je jouw fles Krug met korting!