Skip to main content
Mulderbosch Faithful Hound Magnum
Zuid-Afrika -25% Extra Groot

Big Red

Mulderbosch Faithful Hound Magnum

Zuid-Afrika - Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot, Petit verdot 2020 150CL 13,5%

Bordeauxblend uit Stellenbosch gemaakt van cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, malbec en petit verdot. Je proeft bosbessen, vanille en aardse tonen met stevige tannines.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Mulderbosch Faithful Hound Magnum

Zuid-Afrika 2020 150CL

Alles over Mulderbosch Faithful Hound Magnum

Bordeauxblend uit Stellenbosch gemaakt van cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, malbec en petit verdot. Je proeft bosbessen, vanille en aardse tonen met stevige tannines.

Faithful Hound is vernoemd naar een oude trouwe hond. Op de plek waar hij jarenlang op de terugkeer van zijn baasje wachtte, zijn de wijngaarden aangeplant voor deze Bordeauxblend uit Stellenbosch. Hij wordt gemaakt van de druiven cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, malbec en petit verdot. Mulderbosch verandert jaarlijks de percentages, maar altijd is een van de cabernets de dominante druif. Vergelijk de smaak van deze blend gerust met een linkeroever Bordeaux. Je proeft bosbessen, vanille en aardse tonen met stevige tannines.

Druivensoort
Druivensoort
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Petit verdot
Met deze druif worden stevige rode wijnen met veel kleur gemaakt. Vanwege het hoge tanninegehalte vaak een onderdeel van een blend. Lekker bij rood vlees.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Bordeauxblend uit Stellenbosch gemaakt van cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, malbec en petit verdot. Je proeft bosbessen, vanille en aardse tonen met stevige tannines.
Inhoud 150 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, petit verdot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Mulderbosch Vineyards Polkadraai Road (M12), Stellenbosch, South Africa Email: keelyn@mulderbosch.co.za Website: www.mulderbosch.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieƫt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Stellenbosch
Zuid-Afrika, Stellenbosch
Mulderbosch Zuid-Afrika, Stellenbosch
Mulderbosch is een Zuid-Afrikaans wijndomein uit Stellenbosch. Het is de overbuurman van Boschkloof. Mulderbosch is opgericht in 1989 en sinds 1994 maken ze wijn onder hun eigen naam. Liefhebbers van over de hele wereld zijn vanaf het begin fan. In 2011 is het bedrijf opgekocht door een Californische investeringsmaatschappij: Terroir Capital. Het grote voordeel hiervan is dat de wijnmakers Adam Mason en Mick Craven ook in Californië wijnen maken. Hier leren ze om te gaan met andere omstandigheden en technieken. Die ze vervolgens weer mee terug nemen naar Stellenbosch. Sinds de overname in 2011 is de kwaliteit van de wijnen dan ook alleen maar omhoog gegaan.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.