Skip to main content
Mulderbosch Single Vineyard Cabernet Franc

Royal red

2e halve prijs

Mulderbosch Single Vineyard Cabernet Franc

Oorsprong - Zuid-Afrika 2018 75CL 13%

Bij het Zuid-Afrikaanse Mulderbosch spelen Loire-druiven een belangrijke rol. Zo maken ze niet alleen top chenin blanc, maar ook een Single Vineyard Cabernet Franc.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Mulderbosch Single Vineyard Cabernet Franc

Bij het Zuid-Afrikaanse Mulderbosch spelen Loire-druiven een belangrijke rol. Zo maken ze niet alleen top chenin blanc, maar ook een Single Vineyard Cabernet Franc. Deze oerdruif heeft in de Loire vaak moeite om volledig rijp te worden. In Stellenbosch daarentegen zijn voldoende zonuren om ervoor te zorgen dat de druif zich optimaal vertoont. Je proeft dan ook kersenconfiture, cranberries, kreupelhout, grafiet, aardse tonen en sappig fruit. Schenk hem bij paddenstoelenrisotto, gerechten met bonen of een zelfgemaakte hamburger.

Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Bij het Zuid-Afrikaanse Mulderbosch spelen Loire-druiven een belangrijke rol. Zo maken ze niet alleen top chenin blanc, maar ook een Single Vineyard Cabernet Franc.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort cabernet franc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Mulderbosch Vineyards Polkadraai Road (M12), Stellenbosch, South Africa Website: www.mulderbosch.co.za Email: keelyn@mulderbosch.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2017
4.5 sterren

Platter's Wine Guide

90 punten

Tim Atkin

90 punten

Wine Spectator

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Stellenbosch
Mulderbosch Stellenbosch

Mulderbosch is een Zuid-Afrikaans wijndomein uit Stellenbosch. Het is de overbuurman van Boschkloof. Mulderbosch is opgericht in 1989 en sinds 1994 maken ze wijn onder hun eigen naam. Liefhebbers van over de hele wereld zijn vanaf het begin fan. In 2011 is het bedrijf opgekocht door een Californische investeringsmaatschappij: Terroir Capital. Het grote voordeel hiervan is dat de wijnmakers Adam Mason en Mick Craven ook in Californië wijnen maken. Hier leren ze om te gaan met andere omstandigheden en technieken. Die ze vervolgens weer mee terug nemen naar Stellenbosch. Sinds de overname in 2011 is de kwaliteit van de wijnen dan ook alleen maar omhoog gegaan.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen