Skip to main content

Hét ultieme winterdrankje:


Berentzen Winter-ApfelKorn

Berentzen Winter Apfelkorn
Berentzen Winter Apfelkorn

Berentzen Winter-Apfelkorn is hét drankje voor de winter dat je zowel warm als koud kunt drinken. Het traditionele recept van Berentzen ApfelKorn, verrijkt met winterse specerijen heeft een volle en rijke smaak. Denk aan heerlijk sappige appels in combinatie met kruidig kaneel en tonen van amandel en vanille. Warm is Winter-ApfelKorn het lekkerst en met de frisse geuren van kaneel en appel die opstijgen, kom je gegarandeerd in winterse sferen.

Winter-ApfelKorn is een heerlijk en uniek drankje dat het goed doet bij dikke wollen sjaals, knappende haardvuren en lange donkere winteravonden met ijssterren op de ramen. IJskou en warme Winter-ApfelKorn zijn dé perfecte match. 

IN DE MIX

Berentzen Winter-ApfelKorn is ook heerlijk om cocktails mee te maken. Hieronder vind je twee cocktails die zeker de moeite waard zijn om te maken.

WINTER-APFELKORN SOUR

Ingrediënten

 • 5 cl Berentzen Winter-ApfelKorn
 • 3 cl limoensap
 • 1-2 tl honing
 • 1 cl appelsiroop

Tip:

 1. Serveer de cocktail in een tumbler glas met ijs.
 2. Decoratie: aan de rand van het glas een appelschil.

Winter-ApfelKorn Juice

Ingrediënten

 • 4 cl Berentzen Winter-ApfelKorn
 • 2 cl limoensap
 • 4 cl appelsap
 • 1 tl eiwit

Tip

 1. Goed schudden en serveer het in een longdrink glas met bruiswater.
 2. Decoratie: aan de rand van het glas een appelschil.

OVER BERENTZEN

Toen het Duitse bedrijf Berentzen (opgericht in 1758) de appellikeur ApfelKorn op de markt bracht, was het een instant succes. Al snel werd het drankje buiten de Duitse landgrenzen ontdekt. De frisse smaak van verse appels blijft behouden door de combinatie van de appels met de tarwegestookte alcohol, die de likeur zacht en mild maakt. En natuurlijk zijn daarnaast de geheime ingrediënten van de familie Berentzen die worden toegevoegd. Inmiddels zijn op de Nederlandse markt naast de reguliere Berentzen ApfelKorn en Winter-ApfelKorn ook andere varianten verkrijgbaar.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.