Skip to main content

Cocktailtips


Glazen bij de cocktails

Glazen bij de cocktails

Vaak moeten bepaalde cocktails in bepaalde glazen. Zo schenk je de Pornstar Martini, zoals de naam al doet vermoeden, in een martiniglas. En gaat de ideale Mojito in een whiskyglas. Benieuwd welke cocktailglazen er zijn en voor welke cocktails je ze gebruikt? Kijk dan de onderstaande video, waarin Tess precies uitlegt welke cocktailglazen er zijn!

Lees alles over cocktails
COCKTAILGLAZEN, WELKE MOET JE KIEZEN?

Wie is Tess?

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

Alle glazen

Wij hebben alle glazen die je nodig hebt. Van glazen voor een diner tot je lievelingscocktail. Bekijk hieronder al onze glazen.


Zelf mixen

Zo. Nu weet je precies welke glazen bij welke cocktail horen! Meer weten over cocktails? Bekijk ook een van de populairste cocktails van Nederland: Sex on the beachTequila SunriseLong Island Iced Tea en Cosmopolitan. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall! Lees ook onderstaande artikelen voor meer informatie! 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.