Skip to main content

Recept en inspiratie


French 75 cocktail

French 75 cocktail
French 75 cocktail

Een cocktail met champagne? Zeker! Met deze fris-zoete cocktail begint je avond in elk geval feestelijk. Deze Pommery is een frisse en delicate Champagne. Met de geur van citrusvruchten en witte bloemen gecombineerd met de geur van kleine rode vruchten. Een perfecte combinatie met het zuur van de citroensap en het zoetje van de suikersiroop.

French 75 cocktail recept

champagne

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Shake de gin, citroensap en suikersiroop in een cocktailshaker, gevuld met ijsblokjes.
  2. Strain de cocktail in een flute glas en schenk voorzichtig de champagne erbij.
  3. Roer even kort door en garneer met een citroenzest. 

MEER POMMERY

Nog een cocktail met Pommery Champagne? Probeer dan de speciale Royal Blue Sky cocktails.

Of lees meer over het bijzondere champagnehuis Pommery

PROEF! MAGAZINE EN MEER RECEPTEN

Dit recept komt uit de Proef! magazine. Nog meer mixen? We hebben meer dan 400 recepten voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

LEKKER MIXEN

Nu weet je precies hoe je zelf een French 75 kan maken. Heb je nog inspiratie nodig andere cocktails maken? Ontdek de top 10 wodka cocktails en de top 10 cocktails met gin! Je kunt ook gaan voor een Gin-TonicSex on the beachLong Island Iced Tea of een Bloody Mary.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.