Skip to main content

Mixen met Glen Talloch Scotch Whisky Gold

Whisky
Whisky

Recept

Glen Talloch en cocktails

Mix - 1 persoon

Bereiding Old fashioned

  1. Doe in een whiskytumbler zest van 1 sinaasappel (fijngeknepen),1 maraschino kers, 3 el suikersiroop, 2 druppels Angostura bitter en 4 ijsklontjes.
  2. Mix en schenk er 50 ml Glen Talloch Gold bij. Garneer met een citroenzest. 

Bereiding Blood and Sand

  1. Mix in een cocktailshaker ijs met 25 ml Glen Talloch Gold, 25 ml rode vermout, 25 ml kersenlikeur en 25 ml sinaasappelsap.
  2. Shake goed en schenk, zonder ijs, in een gekoelde champagnecoupe. Garneer met munt.

Bereiding Fig sour

  1. Knijp een ½ verse vijg boven een cocktailshaker uit en schenk er 10 ml tijmsiroop*, 40 ml  Glen Talloch Gold, 10 ml Cointreau, 10 ml limoensap bij en wat blokjes ijs.
  2. Shake en schenk uit door een zeef in een laag breed glas. Leg een ½ verse vijg in het glas met de snijkant naar boven en garneer met een takje tijm.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.