Skip to main content

Zo maak je de


Frozen Watermeloen Mojito

Frozen Watermeloen Mojito

Een feestje in je glas; de watermeloen mojito. Zonniger dan deze cocktail vind je ze niet snel. Een heerlijke combinatie van koele, zoete slushy van watermeloen met rum en het frisse van een paar limoenen. Makkelijk te maken en makkelijk te drinken. Zonnebril op, cocktail in je hand en genieten maar!

image

Ingrediënten frozen watermeloen mojito

  1. 250 ml witte rum
  2. ½ bevroren watermeloen, in stukjes gesneden
  3. 2 limoenen
  4. 3 takjes verse munt

Zo maak je ‘m

  • Ontdoe de halve watermeloen van schil en snij in blokjes, vries de blokjes in een vriezerzakje een nachtje in. (Handig om dit dus de avond van te voren te doen!)
  • Doe de bevroren blokjes in de blender samen met de rum, het sap van 2 limoenen en de fijngesneden munt. Blenden maar totdat er een gladde massa is ontstaan.
  • Schenk de massa in mooie glazen en garneer met een blaadje munt of schijfje watermeloen.

Alternatieven

Is de frozen watermeloen mojito helemaal jouw cocktail? Probeer dan ook eens deze andere fruitige recepten:

WAAR KOMT DE WATERMELOEN MOJITO VANDAAN?

Wie de eerste watermeloen mojito maakte? Dat weten we helaas niet. Dat het een genie was? Dát weten we zeker! Van de originele mojito weten we iets meer. Wil je zelf een normale mojito maken? Dan is dit het recept.

AAN DE SLAG

Een watermeloen mojito maak jij nu in een handomdraai. Heb je de smaak te pakken en wil je meer cocktails maken? Neem eens een kijkje op de cocktail pagina en probeer verschillende soorten cocktails uit. Mixen maar!

image
Tijd om te shaken

Maak zelf de lekkerste cocktails!

Instructie thuis cocktails maken Maak zelf de lekkerste cocktails | Gall & Gall

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.