Paté met cornichonsalsa

inspiration-image

Recept

Voorgerecht - 4 personen

Ingrediënten salsa

  • 3 kerstomaatjes, fijngesneden
  • 50 g kleine, zure augurken (cornichons)
  • 2 el verse worteljulienne (groentevak)
  • 1 el olijfolie.
  • zout, versgemalen peper

Bereiding salsa

  1. Meng 3 fijngesneden kerstomaatjes, 50 g kleine, zure augurken, 2 el verse worteljulienne en 1 el olijfolie.
  2. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  3. Serveer met paté.

Dit recept komt uit de Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

1 Review

(36 stemmen)
op=op
7.49

4 Reviews

(61 stemmen)
op=op
9.99

7 Reviews

(39 stemmen)
7.99

1 Review

(3 stemmen)
op=op
Oveja Negra Res. Cab. Sauv. Carm, 75CL

1 Review

(0 stem)
op=op
Croix des Vignes Côtes du Rhône 75CL

1 Review

(32 stemmen)
13.49