Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00
Onze winkels blijven open tijdens de lockdown. Kijk hier voor meer informatie over veilig winkelen >

Recept:


Rozemarijntakjes met serranoham

Rozemarijntakjes met serranoham
Rozemarijntakjes met serranoham

Recept

Borrelhapje - 4 personen - ca. 20 minuten 

Ingrediënten

  • 4 plakken Serranoham
  • 4 takjes rozemarijn

Bereiding

  1. Draai 4 plakken Serranoham rondom 4 takjes rozemarijn.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de takjes in ca. 10 tot 15 minuten lichtbruin en krokant.
  3. Eet de ham van de takjes.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine april 2017. Het gerecht is heerlijk voor bij het kerstdiner, er moet alleen nog een lekkere wijn bij. Bekijk het advies over wijn bij het kerstdiner.

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.