Trifle met mascarpone, aardbeien en pecannoten

inspiration-image

Recept

Dessert - 4 personen - 15 minuten

Ingrediënten

  • 12 el mascarpone
  • 5 el Griekse yoghurt
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 12 kletskoppen, in grove stukken gebroken
  • 4 el honing
  • 18 Hollandse aardbeien, in vieren gesneden
  • 20 g pecannoten
  • extra: 4 halfhoge, brede glazen

Bereiding

  1. Roer de mascarpone met de Griekse yoghurt en vanillesuiker tot een gladde massa.
  2. Verdeel de helft van de kletskoppen, honing, het mascarponeyoghurtmengsel en de aardbeien in drie laagjes over de halfhoge glazen.
  3. Schenk voordat je de laatste laag aardbeien over de glazen verdeelt, wat honing over het mascarpone-yoghurtmengsel.
  4. Bestrooi de aardbeien met de pecannoten.

Dit recept komt uit de Proef! magazine
Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

12 Reviews

(74 stemmen)
8.49

2 Reviews

(16 stemmen)
4.99