Italiaanse cracker met peer en beenham

inspiration-image

Recept

Lunchgerecht - 4 personen - 10 minuten

Ingrediënten

  • ½ bakje roomkaas (Philadelphia)
  • 3 tl honingmosterd
  • 1½ el crème fraîche
  • 2 peren (Conference)
  • 4 Italiaanse langwerpige crackers (Ciappe di Liguria)
  • 4 plakken beenham
  • blaadjes basilicum

Bereiding

  1. Meng in een kommetje: de roomkaas, honingmosterd en crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze overlangs in plakjes. Gril de plakken in ca. 1½ minuut tot er op beide kanten mooie grillstrepen staan.
  3. Besmeer de Italiaanse crackers met het roommengsel, leg er een plak beenham op en 3 plakjes gegrilde peer. Garneer met blaadjes basilicum.

Tip: In plaats van Ciappe di Liguria kun je ook Matzes of andere dunne crackers gebruiken. 

1 Review

(19 stemmen)
8.99
Fruitig wit
Fles Doos (6)