Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00
Kijk hier voor onze maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Recept


Verse geitenkaas met parmaham en aardbeien op een stokje

Spiesje geitenkaas, aardbei, ham
Spiesje geitenkaas, aardbei, ham

Recept

Amuse - 4 personen - 10 minuten

Ingrediënten

  • 25 g verse geitenkaas (Bettine Naturel)
  • 2 plakken parmaham, dungesneden
  • 4 aardbeien met kroontje
  • 4 mooie basilicumblaadjes
  • 4 lange spiesen

Bereiding

  1. Snijd de geitenkaas in vierkante blokjes van 1 bij 1 cm. Snijd de plakken parmaham doormidden. Omwikkel de stukjes geitenkaas met de parmaham.
  2. Rijg achtereenvolgens aan elke spies: aardbei met kroontje, basilicumblaadje en geitenkaas met parmaham.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine april 2017. Het gerecht is heerlijk voor bij het kerstdiner, er moet alleen nog een lekkere wijn bij. Bekijk het advies over wijn bij het kerstdiner.

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.