Amuse - 4 personen - 10 minuten
Ingrediënten
- 25 g verse geitenkaas (Bettine Naturel)
- 2 plakken parmaham, dungesneden
- 4 aardbeien met kroontje
- 4 mooie basilicumblaadjes
- 4 lange spiesen
Bereiding
- Snijd de geitenkaas in vierkante blokjes van 1 bij 1 cm. Snijd de plakken parmaham doormidden. Omwikkel de stukjes geitenkaas met de parmaham.
- Rijg achtereenvolgens aan elke spies: aardbei met kroontje, basilicumblaadje en geitenkaas met parmaham.
Dit recept komt uit de Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.